MySpot Barcelona Homepage

Propietats

Vendre

Serveis

Blog

Sobre nosaltres

Els nostres serveis

servei premium i atenció personalitzada. MySpot t'ajuda a vendre la teva propietat sense esforç.

"El mercat immobiliari de Catalunya és dels més dinàmics i competitius d’Europa. T’oferim un servei premium i una atenció al client diferents, basats en l’equilibri entre la flexibilitat mediterrània i la fiabilitat alemanya, a un preu just."

Vendre

MySpot t’ajudarà a vendre la teva propietat sense esforç.

Ens ocupem de tot, des de la valoració de l’immoble fins a la signatura del contracte i també oferim serveis professionals de màrqueting i de presentació d’immobles. L’ús de tècniques de publicitat dirigida a través de les plataformes adequades ens permet trobar clients compradors d’arreu d’Europa i del món, especialment dels mercats de parla alemanya.

El nostre objectiu és tancar l’oferta més elevada per la teva propietat en el termini de temps més curt possible. Et garantim un procés administratiu planer des de la signatura del contracte d’arres penitencials fins a la constitució de l’escriptura notarial gràcies al suport de la nostra xarxa d’advocats i assessors legals i financers.

El nostre procés de vendes

Comprar

Per comprar un immoble en un dels mercats immobiliaris més dinàmics d’Europa cal tenir un aliat de confiança, especialment si vius fora. Tant si cerques una llar per viure com si cerques una segona residència o una oportunitat per invertir, pots comptar amb la nostra expertesa local i el nostre compromís de servei.

T’acompanyarem durant tot el procés de cerca i compra i t’ajudarem amb la documentació, els contractes, la notaria, els advocats, els assessors fiscals i financers, els paletes, l’arquitecte, l’ajuntament i amb el que calgui.

Llogar

El mercat de lloguer de Barcelona és mou molt ràpidament. Entendre els diferents tipus de contracte de lloguer és complicat. Ho sabem, no pateixis,  nosaltres t’ajudarem. Coneixem el mercat local i assessorem tant als propietaris d’immobles com als llogaters sobre preus, modalitats contractuals i requisits.

T’ajudarem a trobar el millor immoble o el llogater ideal.  Si necessites ajuda amb el trasllat, la gestió o el manteniment del teu immoble, també ens trobaràs al teu costat.

"Et sent perdut en la complexitat del mercat immobiliari? Nosaltres ens encarregarem d'acabar amb l’estrès del procés de venda o de lloguer del teu immoble. Volem que, vinguis d’on vinguis, et sentis com a casa a Barcelona i a Catalunya."

 Eliminem l'estrès del procés de venda i lloguer. Volem que et sentis com a casa a Barcelona i Catalunya des de qualsevol part del món.

Altres serveis

Trasllat

Deixa’ns ajudar-te a fer que el teu trasllat sigui fàcil i sense contratemps. T’ajudem a aconseguir tota la documentació necessària, a presentar la sol·licitud de permís de residència i el NIE (número d’identificació d’estrangers), a obrir un compte bancari, a donar d’alta els subministraments i a contractar els serveis de telefonia i connexió a internet.

Els teus guies

Com a personal shoppers t’estalviem temps i esforços en la cerca del barri i l’immoble perfectes. Sondegem el mercat, fem les visites necessàries, negociem en nom teu i ens encarreguem de la documentació.

Reformes de la llar

Gràcies al nostre servei de home staging, preparem el terreny per fer que el teu immoble ofereixi la seva millor cara, bé sigui redecorant-lo, canviant els mobles o reformant-lo integralment per fer-lo atractiu i perquè els compradors o llogaters potencials somiïn amb viure-hi.

MySpot Barcelona Homepage

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre butlletí

Telèfon

Correu electrònic

Adreça

Avinguda Mistral 18, 7-3 08015 Barcelona, Espanya

© MySpot Barcelona Real Estate S.L

Avís legal

-

Política de privadesa

-

Casa

-

Propietats

-

Sobre nosaltres

-

Blog

-

Contacteu amb nosaltres