MySpot Barcelona Homepage

Propietats

Vendre

Serveis

Blog

Sobre nosaltres

Coneix a la fundadora de MySpot

Hola, sóc la Linda

Al llarg de la meva carrera de 15 anys en el sector de les vendes internacionals, el desenvolupament de negoci i la gestió de marques del segment de la moda de luxe internacional he liderat exitosament marques, equips i la filial alemanya d’una maca global de rellotgeria.

Sóc agent immobiliària registrada (llicència AICAT #12493 y API #A14027), formada en una de les agències immobiliàries alemanyes líder. Després de cursar un MBA executiu a l’escola de negocis ESADE, vaig voler emprendre el meu propi negoci i vaig fundar l’agència immobiliària MySpot Barcelona.

Coneix la fundadora de MySpot, Linda Ferstl

Missió i valors

MySpot Barcelona és una agència immobiliària boutique i multilingüe a Barcelona. Som el punt de referència per a propietaris, compradors i arrendataris que busquen un servei de qualitat i atenció personalitzada.

Tot allò que fem està impulsat pels valors que ens defineixen: confiança, transparència i experiència. Sabem per la nostra pròpia experiència de vida internacional com n'és d'important comptar amb un soci de confiança que ofereixi un assessorament expert, clar i honest.

MySpot Barcelona és una agència immobiliària boutique i multilingüe a Barcelona. Som el punt de referència per a propietaris, compradors i arrendataris que busquen un servei de qualitat i atenció personalitzada.

"El professionalisme, la fiabilitat, la rapidesa i la transparència són els pilars de la relació amb els nostres clients."

En MySpot sóm:

Versàtil

Versàtils

MySpot duu la mentalitat alemanya a l’escena espanyola i internacional, combinant flexibilitat i atenció al detall.

Internacional

Internacionals

Parlem el teu idioma. Hem viscut i treballat arreu del món, sóm sensibles a totes les cultures.

A mida

Personalitzats

Els objectius dels nostres clients són tan diversos com els propis clients. Escoltem i entenem les necessitats de cada client per tal de personalitzar l’estratègia que millor s’adapti a les seves necessitats.

Transparent

Transparents

El mercat immobiliari pot resultar ferotge, frustrant i confús. Nosaltres ens comuniquem de manera directa i clara, generem confiança i creem relacions personals que duren tota la vida.

Exclusiu

Exclusius

Ens exigim el màxim a nosaltres mateixos per poder oferir-te el millor servei. Ens guiem pels estàndards més elevats de qualitat en tots els nostres serveis.

Accessible

Accessibles

Fem tot ell que calgui per adaptar-nos a les teves necessitats i superar les teves expectatives. El nostre horari d’atenció és quan tu ens necessitis.

Llegir més sobre els nostres serveis

Les Nostres Xarxes Professionals

La major associació immobiliària internacional amb presència a més de 70 països. Visibilitat de la seva propietat arreu del món.

Associació de Dones Professionals del Sector Immobiliari amb més de 400 membres a Espanya i 850 socis a 11 països.

Agrupació de 40 immobiliàries del centre de Barcelona que treballen conjuntament segons un exigent codi ètic de conducta. Màxima qualitat, professionalitat i servei.

Acreditació oficial del Col·legi d'API com a agent immobiliari col·legiat i qualificat. Segell de garantia per a professionals amb un estricte codi ètic de conducta.

Certificació de la Generalitat de Catalunya, que garanteix l'oficina de professionals immobiliaris altament qualificats.

Associació de Joves Empresaris de Catalunya. Comunitat de 300 emprenedors i empresaris, representats davant de les institucions i organismes oficials.

Unió de Comerciants de Sant Antoni. Agrupar més de 200 comerciants del nostre barri creant pertinença i comunitat.

MySpot Barcelona Homepage

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre butlletí

Telèfon

Correu electrònic

Adreça

Avinguda Mistral 18, 7-3 08015 Barcelona, Espanya

© MySpot Barcelona Real Estate S.L

Avís legal

-

Política de privadesa

-

Casa

-

Propietats

-

Sobre nosaltres

-

Blog

-

Contacteu amb nosaltres