MySpot Barcelona Homepage

Properties

Sell

Services

Blog

About Us

Troba el teu Spot ideal. 
MySpot Barcelona

Troba el teu Spot ideal. MySpot Barcelona

La teva immobiliària de confiança per comprar, vendre o llogar casa teva a Barcelona, Catalunya i Espanya.

MySpot Barcelona - La teva agència immobiliària boutique

Si vols comprar, vendre o llogar un immoble a Barcelona, Catalunya o a qualsevol altre indret d’Espanya, has arribat al lloc ideal. MySpot Barcelona és una agència immobiliària boutique especialitzada i elegant. Ens centrem en la gestió de la teva propietat com si fos la nostra. El nostre equip internacional treballa incansablement per donar-te suport en tot moment amb un servei personalitzat, una comunicació transparent i un assessorament especialitzat.

Ven amb nosaltres

Ven amb nosaltres

Fes que la venda del teu immoble sigui més ràpida, fàcil i senzilla gràcies al nostre servei complet de valoració, home staging, màrqueting i promoció internacional.

Llogua el teu immoble amb nosaltres

Llogua el teu immoble amb nosaltres

Tan si vols llogar la teva propietat a llarg o a curt termini, nosaltres ens n’encarreguem de tot: de trobar el llogater, dels contractes i de la gestió.

Compra amb nosaltres

Compra amb nosaltres

Cerques l’habitatge ideal de compra? Estem al teu costat en la cerca, negociació del preu, tancament de l’acord i gestió de la documentació.

Llogua amb nosaltres

Llogua amb nosaltres

Necessites assessorament per trobar el barri i l’habitatge adients per tu? Nosaltres t’ajudem. També et podem ajudar amb el trasllat.

Coneixes tots els nostres serveis?

Troba el teu Spot nou

Location

Bedrooms

Price

Te alguna pregunta sobre immobles a Barcelona o a Catalunya?

Contacta'ns
La fundadora de MySpot

La fundadora de MySpot

Hola, sóc la Linda, la fundadora de MySpot Barcelona. Sóc alemanya i abans d’arribar a Barcelona el 2011 vaig viure a Etiòpia, Alemanya, Rússia, el Regne Unit, els Estats Units, la Xina i Hong Kong. Sé per experiència pròpia com n’és d’important comptar amb assessorament adequat quan hom vol llogar, vendre o comprar un immoble.

MySpot Barcelona reuneix el millor de les meves experiències internacionals: capacitat d’organització i assertivitat, calidesa i disponibilitat, perseverança i esperit resolutiu així com bones pràctiques internacionals de venda i màrqueting. 

El meu equip i jo posem la confiança i la transparència al centre de la nostra feina amb l’objectiu que la teva propera experiència immobiliària sigui impecable de principi a fi.

La fundadora de MySpot

MySpot Barcelona Homepage

Follow Us

Subscribe to our newsletter

Phone

Address

Avenida Mistral 18, 7-3 08015 Barcelona, Spain

© MySpot Barcelona Real Estate S.L

Legal Notice

-

Privacy Policy

-

Home

-

Properties

-

About Us

-

Blog

-

Contact Us